ΕΤΑΙΡΙΑ

PowerTech

Τμήμα Ανάπτυξης

Aκολουθώντας τον παλμό των τεχνολογικών εξελίξεων, η Powertech Electronics, επιτυγχάνει να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά στον χώρο των ηλεκτρονικών εφαρμογών.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις:

  • Αυτοματισμού, προμήθεια και εγκατάσταση Συστημάτων Εξοικονόμησης ενέργειας ΚΝΧ, αντιπροσωπεύοντας τη Black Nova στην Ελληνική αγορά
  • Τηλεφωνικά κέντρα τεχνολογίας SIP και VOIP.
  • Wifi-Hotspot, δομημένης καλωδίωσης , συστημάτων καταγραφής και ασφάλειας
  • Ξενοδοχειακά προγράμματα, ως επίσημος αντιπρόσωπος Βορείου Ελλάδος Sunsoft, αναλαμβάνουμε την προμήθεια, εγκατάσταση και εκπαίδευση σε σύγχρονα λογισμικά προγράμματα.

Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης

Φιλοσοφία μας είναι η ανάπτυξη εμπιστοσύνης από την πλευρά των πελατών μας, μέσα στα πλαίσια της διαρκούς τεχνικής υποστήριξης.
Το προσωπικό μας είναι στελεχωμένο από άρτια εξειδικευμένους και εκπαιδευμένους τεχνικούς που μπορούν άμεσα και αξιόπιστα να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη ή πρόβλημα προκύψει 24 ώρες το 24ωρο.


Τμήμα Πωλήσεων

Αρχή μας, στην Powertech Electronics, είναι η μοναδικότητα του κάθε πελάτη.
Το εξειδικευμένο Τμήμα Πωλήσεων & Marketing της εταιρείας μας, αξιολογώντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη, είναι σε θέση να σας προσφέρει την αποδοτικότερη τεχνικά και οικονομικά λύση για το επιχειρηματικό σας εγχείρημα.
Το άρτιο καταρτισμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει τη μελέτη του υπό κατασκευή ή υπό ανακαίνιση χώρου σας ,συντάσσει την αποτελεσματικότερη οικονομο-τεχνική πρόταση προσφέροντας προϊόντα βέλτιστης ποιότητας των επιλεγμένων προμηθευτών μας


Η Ομάδα μας

Η ομάδα της Powertech Electronics αποτελείται από καταξιωμένα στελέχη και προσφέρει καινοτόμες λύσεις τεχνολογίας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε το προφίλ κάθε μέλους της ομάδας μας