ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ξενοδοχειακό Πρόγραμμα Κρατήσεων
Η Σίγουρη Μηχανογραφική Λύση που καλύπτει όλο το φάσμα των εφαρμογών που χρειάζεται μία ξενοδοχειακή επιχείρηση.

 • Πακέτα (όροι διαμονής): Bed & Breakfast, Half Board, Full Board, All inclusive.
 • Πολλαπλά παραστατικά, ηλεκτρονική τιμολόγηση, σύνδεση με Bavel.
 • Πελάτες, ιστορικό αρχείο, rooming lists με διαφορετικές ημερομηνίες αφιξο-αναχώρησης.
 • Πλάνο κρατήσεων-διαθεσιμότητας, πλάνο δωματίων, room rack.
 • Housekeeping, συντήρηση, forecast και πλάνα γευμάτων
 • Main courante, night audit, εξαγωγή των λογιστικών άρθρων (main courante ή ημερολόγιο πωλήσεων).
 • Ειδικές συμφωνίες, early booking, special offers, minimum stay, 7=6 κλπ.
 • Πρακτορεία εταιρίες συμβόλαια Allotment & Commitment, Booking Positions.

Το ξενοδοχειακό σας πρόγραμμα είναι η καρδιά της επιχείρησής σας. Σας συνδέει με όλα τα «σημεία κλειδιά» του ξενοδοχείου σας και σας αφήνει ελεύθερο να ασχοληθείτε με το πιο σημαντικό task κάθε στελέχους ή ιδιοκτήτη που είναι το management! Τα ξενοδοχειακά προγράμματα της Sunsoft δημιουργήθηκαν για να έχετε ευχαριστημένους πελάτες, χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς αναμονή, αύξηση των κρατήσεων και άριστη εξυπηρέτηση! Αυτά ακριβώς που χρειάζεστε. Προετοιμαστείτε δυναμικά με τη συμβουλευτική υποστήριξη της Sunsoft την ηγετική εταιρία στον σχεδιασμό λογισμικού για επιχειρήσεις Τουρισμού και Εστίασης.

 • Web Registration: Αφίξεις χωρίς αναμονή
 • Email marketing: «Απογειώστε» τις πωλήσεις σας
 • Mobile check in: Κατευθείαν στο δωμάτιο χωρίς καθυστέρηση.
 • Surveys: Το κλειδί για ευχαριστημένους πελάτες
 • Document reader: Η γρήγορη ανάγνωση διαβατηρίου και ταυτότητας των πελατών σας.
 • Restaurant check-in: Έλεγχος πελάτη ότι δικαιούται να μπει στο συγκεκριμένο εστιατόριο.
 • Web booking engines- Channel management
 • Pay TV, key locks, τηλεφωνικά κέντρα Access control & energy management

Η Πλέον Ολοκληρωμένη Και Εξελιγμένη Σουίτα Εφαρμογών Εστίασης

Διαχείριση Ταμείου – Διαχείριση Τραπεζιών – Delivery & Maps

Ασύρματη Παραγγελιοληψία Με 5 Κλικ! Σε Tablet & Σε Κινητό!

Όλοι γνωρίζουμε ότι στον κλάδο της εστίασης η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, η άμεση και άρτια κάλυψη των αναγκών τους, οι συμπληρωματικές υπηρεσίες με προστιθέμενη αξία, θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε και να γίνεται ο leader της αγοράς.Το πρόγραμμα Ασύρματης Παραγγελιοληψίας της Sunsoft είναι εδώ για να ολοκληρώσει το business σας! Ευέλικτο, γρήγορο, άμεσο, εύκολο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή από όλους τους υπαλλήλους σας. Σας προσφέρει άριστο service, ενθουσιασμένους πελάτες, και διευκολύνει το προσωπικό σας να ανταπεξέλθει άριστα στο ρόλο του.


Συνδυάστε το με Αμβροσία & Αλέξανδρο
Food & Beverage.

Η πλέον ολοκληρωμένη εφαρμογή για άρτια κοστολόγηση. Στην κοστολόγηση του φαγητού και του ποτού οι έννοιες «περίπου», «κατά μέσο όρο», «χονδρικά», είναι απαγορευτικές. Αυτό γιατί ένα εστιατόριο έχει αρκετά περιορισμένο περιθώριο κέρδους. Κοστολογώντας σωστά και με ακρίβεια τις συνταγές σας, γνωρίζετε τους κωδικούς που έχουν το υψηλότερο περιθώριο κέρδους, σε σχέση με τα υπόλοιπους που είναι στον κατάλογό σας και μπορείτε να προβείτε στις κατάλληλες ενέργειες, προκειμένου να βελτιώσετε την κερδοφορία σας. Επιπλέον το μενού μιας επιχείρησης τροφίμων – ποτών, διαθέτει «επικοινωνιακή δύναμη», παίζοντας το ρόλο ενός επιπρόσθετου «πωλητή». Ο κύριος συντελεστής της κοστολόγησης με ακρίβεια, ονομάζεται «MENU ENGINEERING». Το Menu Engineering, είναι μια σταδιακή διαδικασία, μέσω της οποίας το management μπορεί να αξιολογήσει τις τρέχουσες ή τις μελλοντικές αποφάσεις για τις τιμές, το σχεδιασμό και τα περιεχόμενα του Μενού.

Αυξήστε εύκολα την κερδοφορία σας!

Συγκρίνετε τους κωδικούς με την καλύτερη σχέση κερδοφορίας και δημοτικότητας Μην προσπαθείτε να μαντέψετε ποια είναι η κατάλληλη επιλογή προμηθευτή, πρώτων υλών, συνταγών, μερίδων κλπ. Το λογισμικό Sunsoft F&B γνωρίζει καλύτερα και σας προτείνει μέσα από μία πληθώρα επιλογών. Επιβάλλονται κανόνες οργάνωσης και λειτουργίας, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Ο έλεγχος των τροφίμων και ποτών προϋποθέτει την προσεκτική παρακολούθηση των διαδικασιών σε όλες τις φάσεις της ζωής των προϊόντων. Δηλαδή, την προμήθεια, παραλαβή, αποθήκευση- συντήρηση, διακίνηση και μετατροπή τους σε άλλης μορφής προϊόντα προς πώληση.