ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Matrix


Το σημερινό δυναμικό επιχειρηματικό περιβάλλον απαιτεί ακόμα πιο έξυπνες λύσεις επικοινωνίας για τους πολυδιάστατους ρόλους των εργαζομένων. Η χρήση μιας ευέλικτης συσκευής σε συνδιασμό με εικοσιτετράωρη συνδεσιμότητα, δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να εργαζόμαστε από το σπίτι ή εν κινήσει σαν να είμαστε στο γραφείο. Ο αυξανόμενος ανταγωνισμός, η ευελιξία να εργαζόμαστε σε πολλαπλούς χώρους εργασίας και τα διαφορετικά ωράρια δημιουργούν την ανάγκη για λύσεις οι οποίες συνδιάζουν την επικοινωνία εντός και εκτός γραφείου. Με τη ‘Συνεργασία’ και την ‘Κινητή Τηλεφωνία’ ως βασικές πτυχές των επικοινωνιών των επιχειρήσεων, ο όρος «ενοποιημένη επικοινωνία» έχει εξελιχθεί.

Το Matrix SARVAM UCS (Unified Communication Solution) είναι μία λύση ενοποίησης επικοινωνιών, που σχεδιάστηκε σε τέσσερις πυλώνες, της συνεργασίας, της επικοινωνίας, των μηνυμάτων και Mobility, ώστε να ενισχύσει την ευχρηστία για τους πελάτες και την παραγωγικότητα για τις επιχειρήσεις. Με ένα έξυπνο και λειτουργικό περιβάλλον εργασίας το οποίο ενσωματώνει σε πραγματικό χρόνο χαρακτηριστικά όπως βίντεο κλήσεις, ενσωμάτωση e-mail, πλήκτρα παρουσίας η Matrix SARVAM UCS δίνει τη δυνατότητα σε μια εταιρεία να διαχειριστεί με ευκολία τις ανάγκες κάθε εργαζομένου ξεχωριστά. Έχει σχεδιαστεί για να ξεπερνά γεωγραφικά εμπόδια, ασυμβατότητες τηλεφωνικών συσκευών όπως και θέματα προσβάσεων χρηστών, με μία λύση ενιαίας πλατφόρμας.

Η λύση της Υβριδικής Επικοινωνίας Matrix συνδυάζει δύο τεχνολογίες IP και αναλογική – Το καλύτερο για την βέλτιστη χρήση της πληροφοριακής υποδομής, παρέχοντας περισσότερη ευελιξία στις επιχειρήσεις. Πρόκειται για μια διαφοροποιημένη γκάμα υβριδικών IP τηλεφωνικών κέντρων για την κάλυψη των μεταβαλλόμενων απαιτήσεων μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων. Αποτελείται από προηγμένα χαρακτηριστικά τηλεφωνίας που διασφαλίζουν την εξοικονόμηση κόστους, τη βελτιστοποίηση των επενδύσεων, την αξιοποίηση του κεφαλαίου και την αυξημένη παραγωγικότητας του προσωπικού, ανοίγοντας ορίζοντες για νέες εφαρμογές και ευκαιρίες.

Προϊόντα Matrix :

CNX200 ETERNITY NEETERNITY PEETERNITY GENX


Mitel

Η εύχρηστη MiVoice 5361/5361 IP σχεδιάστηκε για τις διάφορες ανάγκες των σύγχρονων επικοινωνιών των επιχειρήσεων.Η ευανάγνωστη οθόνη, τα πολλά προγραμματιζόμενα και τα εύκολα ρυθμιζόμενα πλήκτρα λειτουργιών, καθώς η φιλική προς τον χρήστη λειτουργία μέσω του ενσωματωμένου πλήκτρου πλοήγησης και του πλήκτρου “Fox” εγγυώνται την άνεση των χρηστών.Οι εισαγωγές στη λίστα της επανάκλησης ή του προσωπικού τηλεφωνικού καταλόγου είναι διαθέσιμες με το πάτημα ενός πλήκτρου. Εφόσον έχει τη δυνατότητα να στηριχτεί στον τοίχο, είναι ιδανική για περιοχές συντήρησης και σέρβις .

Με τις μονάδες επέκτασης πλήκτρων, πολλοί τηλεφωνικοί αριθμοί ή λειτουργίες του συστήματος μπορούν πολύ εύκολα να αποθηκευτούν σε ένα πλήκτρο.Δύο τύποι επεκτάσεων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις MiVoice 5370/5370 IP και MiVoice 5380/5380 IP.Η μονάδα επέκτασης M530 με ετικέτες αποτελείται από 20 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, με δύο αποθηκευτικές θέσεις το καθένα.Η μονάδα επέκτασης M535 με φωτιζόμενη ψηφιακή οθόνη έχει 15 πλήκτρα, οπού για το καθένα μπορούμε να αποθηκεύσουμε σε τρία επίπεδα.

Η ξενοδοχειακή σειρά Mitel 400 αποτελέι την ιδανική και επαγγελματική λύση επικοινωνίας και διαχείρισης διαδικασιών στο χώρο των ξενοδοχείων παρέχοντας ευκολίες διαχείρισης στους επισκέπτες. Λόγω της αρθρωτής ανάπτυξης των συστημάτων, και της πολυπληθώρας επιλογών των υλικών, αποτελούν την ιδανική λύση για μικρές μοναδες και φτάνον να καλύψουν ξενοδοχείακές μονάδες μέχρι και 600 εσωτερικά. Ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες σας και εγγυώνται για την αποτελεσματικότητα χρήσης μέσω μίας μεγάλης γκάμας συσκευών για την reception, δωμάτια και προσωπικό. Μέσω εφαρμογών software απογειώνουν την ευκολία χρήσης αλλά και την εκμετάλλευση όλων των διαθέσιμων πόρων τη στιγμή ακριβώς που τους χρειαζόμαστε. Δίνουμε έμφαση στο να παρέχουμε στο προσωπικό ένα φιλικό περιβάλλον χρήστη ώστε να ολοκληρώνει τις εργασίες γρήγορα και αποτελεσματικά. Αυτό βοηθάει να ολοκληρώνται οι εργασίες γρήγορα και ευχάριστα, καλύπτοτας τις ανάγκες των επισκεπτών σε λιγότερο χρόνο. Έτσι οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι και με μεγάλη ευκολία επαναλαμβάνουν τη ζήτηση κάποιων υπηρεσιών απο το ξενοδοχείο.

Προϊόντα Mitel:

MIVOICE 5370/5370 IP – MITEL 6700 SIP – MITEL 6739 – MITEL 6800 SIP PHONES –

Αναλογικά Τηλέφωνα:

MITEL 6710 – MITEL 6730 – Κονσόλες Γραμματείας

Εφαρμογές:

MIVOICE 2380 SOFTPHONE – MITEL OFFICESUITE – MITEL MOBILE CLIENT – MITEL 400 HOSPITALITY