Οι Αυτοματισμοί Ξενοδοχείων στην πιο σύγχρονη εκδοχή τους, με την πρωτοποριακή προσέγγιση της Black Nova, δίνουν υπόσταση στο χώρο σας!

BLACK NOVA

Η Black Nova ακολουθεί ένα σύγχρονο μοντέλο δομής, ανεπτυγμένο από ανθρώπους με πρωτοποριακή σκέψη. Βασικός της στόχος είναι να δώσει υπόσταση στο χώρο σας, αντιμετωπίζοντας ένα κτίριο ως ανθρώπινο σώμα. Όπως οι φλέβες και οι αρτηρίες που συνθέτουν ένα ανθρώπινο σώμα, έτσι και τα κτίρια διαθέτουν περίπλοκα συστήματα καλωδίωσης και σωληνώσεων στους τοίχους τους, επιτρέποντας την ορθή λειτουργία τους.

Με την υιοθέτηση των τελευταίων τεχνολογικών καινοτομιών , παρέχεται ένα «έξυπνο» κτίριο, με ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματοποίησης και ελέγχου που επιτρέπουν τα φώτα και τις συσκευές να προσαρμόζονται αυτόματα μέσω προκαθορισμένων ρυθμίσεων και αισθητήρων, ή να ελέγχονται απομακρυσμένα μέσω τηλεφώνου. Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία IOT, η Black Nova συνεργάζεται με χιλιάδες συστήματα και συσκευές τρίτων κατασκευαστών, καθιστώντας την συμβατότητα άψογη και ασφαλή. Έχοντας πάντα ως παράλληλους στόχους την άνεση και την ασφάλεια σας.

Η τεχνολογία ενσωμάτωσής, μας επιτρέπει να ελέγξουμε το φωτισμό, το σύστημα HVAC, την επικοινωνία, την ψυχαγωγία και την ασφάλεια ώστε να λειτουργούν όλα μαζί χωρίς προβλήματα, δημιουργώντας τον ιδανικό χώρο για κάθε πελάτη.

NOVA app

Βάλτε το χώρο σας σε ένα τηλέφωνο και διαχειριστείτε τα πάντα από εκεί.

Το Nova APP μετατρέπει το τηλέφωνο ή το tablet σας σε επέκταση του σπιτιού σας, του δωματίου του ξενοδοχείου ή του Yacht σας. Διαθέσιμο για οποιαδήποτε φορητή συσκευή, το Nova APP θα εγκατασταθεί στις υπάρχουσες συσκευές δωματίων του ξενοδοχείου ή μπορεί να το κατεβάσει δωρεάν από οποιοδήποτε APP center και να σας επιτρέψει να κάνετε check-in από οποιαδήποτε τοποθεσία.

To Nova APP μπορεί να ελέγξει όλες τις πτυχές του σπιτιού σας, του δωματίου του ξενοδοχείου ή του σκάφους σας μέσω της ευελιξίας που σας προσφέρει ένα κινητό τηλέφωνο. Μπορεί να επικοινωνήσει με το προσωπικό του ξενοδοχείου για να κάνει ερωτήσεις, να πάρει πληροφορίες, να αναζητήσει υπηρεσίες ή να ενημερωθεί για οποιεσδήποτε μελλοντικές εκδηλώσεις του ξενοδοχείου. Εγκαταστήστε αμέσως στο Nova APP για να μην χάσετε τίποτα.

Με την αίσθηση κομψού σχεδιασμού που σπάνια βρίσκουμε σε μια εφαρμογή, το Nova APP διατίθεται σε δύο διαφορετικά γραφικά, το METRO και το DYMOND.

NOVA CENTER

Κορυφαία αποτελεσματικότητα

ο Nova Center αποτελεί μία ευέλικτη πλατφόρμα, παρέχοντας μια σαφή και πραγματική εικόνα των συμβάντων σε ένα ξενοδοχείο, σπίτι ή γιοτ. Αυτή η πλατφόρμα που βασίζεται σε cloud επιτρέπει σε ένα κινητό τηλέφωνο να γίνει το κέντρο ελέγχου, παρέχοντας σε εξουσιοδοτημένο προσωπικό τη δυνατότητα να διαχειρίζεται κάθε πτυχή ενός κτιρίου ή γιοτ, από οποιαδήποτε σημείο του πλανήτη. Οι προσαρμογές και οι τροποποιήσεις μπορούν να γίνουν άμεσα και αποτελεσματικά. Ρυθμίστε το προφίλ θερμοκρασίας και υγρασίας, ελέγξτε το περιεχόμενο του συστήματος ψυχαγωγίας, διαχειριστείτε τις παραμέτρους ασφαλείας, ελέγξτε την παρουσία στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και διαχειριστείτε το πλήρως από μια πλατφόρμα.

Οι αλγόριθμοι πρόβλεψης δίνουν στο Nova Center τη δυνατότητα να σταματήσει τα προβλήματα πριν εμφανιστούν, αυξάνοντας ταυτόχρονα τη διορατικότητα του με την πάροδο του χρόνου συλλέγοντας και αναλύοντας δεδομένα . Εάν κάποιο σύστημα λειτουργεί εκτός των ορίων του, το σύστημα προληπτικής συντήρησης του Nova center θα το πιάσει και θα ειδοποιήσει αμέσως το τμήμα συντήρησης. Αυτό επιτρέπει στο κτίριο να λειτουργεί με επίπεδο απόδοσης αναφοράς, βελτιώνοντας τις επιδόσεις και εξοικονομώντας χρήματα. Με μια ασφαλή γνώση του επιχειρησιακού προϋπολογισμού, το Nova Center ενισχύει τα έσοδα των ξενοδοχείων.

Το Nova Center χρησιμοποιεί πολλά δεδομένα και αισθητήρες IOT για να παράγει μια πληθώρα πληροφοριών για τις προτιμήσεις των χρηστών από όλες τις συνδεδεμένες συσκευές. Αυτή η πληροφορία φέρνει τεράστια υποστήριξη σε όλες τις σύγχρονες σχεδιαστικές αποφάσεις. Το Nova Center διευκολύνει τη δημιουργία του ιδανικού περιβάλλοντος για οποιονδήποτε Ξενοδόχο.

Η τεχνολογία Nova Sense, με θερμικούς αισθητήρες τελευταίας τεχνολογίας και τους υψηλής απόδοσης και αισθητήρες PIR, επιτυγχάνει πλήρη εξατομικευμένη αυτοματοποίηση. Είναι μια μοναδική κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία που είναι πρώτη στο είδους της.

Δυνατότητα αναγνώρισης παρουσίας μέσω τεσσάρων αισθητήρων PIR υψηλής ανάλυσης, ανίχνευσης κίνησης 360 μοιρών και αισθητήρων θερμικής σχεδίασης. Η τεχνολογία Nova Sense προσφέρει τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Οι αισθητήρες θερμικής σχεδίασης αναγνωρίζουν την παρουσία ατόμων χωρίς καμία κίνηση. Όταν το Nova Sense αντιληφθεί ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι σε δωμάτιο ή σπίτι, το Nova Control ενημερώνεται άμεσα και όλα τα βοηθητικά προγράμματα κλείνουν αυτόματα ή αλλάζουν σε προφίλ με στόχο τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση.

Ενώ βρίσκεστε μακριά, χρησιμοποιήστε το Nova App και διαμορφώστε τις συνθήκες του χώρου σας πριν ακόμη φτάσετε σε αυτόν ή απλά ενημερώστε για την επιστροφή σας και τα το σύστημα μόνο του θα διαμορφώσει για εσάς το χώρο στις προτιμώμενες επιλογές σας.

NOVA TOUCH

Όταν η υψηλή αισθητική συνάζεται με την υψηλή τεχνολογία προσφέρουν τον απόλυτο έλεγχο και κορυφαία ευχρηστία.

Touch

Ένα μινιμαλιστικό έργο τέχνης.

Κομψό και ταυτόχρονα εύχρηστο. Εξατομικευμένη σχεδίαση που προκαλεί το άγγιγμά σας.

Ο οπίσθιος φωτισμός μπορεί να παραμετροποιείται ανάλογα με το γούστο και τη διάθεση σας άλλοτε έντονος και άλλοτε απαλός πάντα όμως ευαίσθητος να νιώσει το άγγιγμα σας.

T-Dot

Ελέγξτε το χώρο σας με τη φωνή σας, απλά και εύκολα.

Το T-DOT είναι μια εκπληκτική συσκευή που ενσωματώνει τον προσωπικό βοηθό σας .

Έτοιμη να σας υποδεχθεί στο χώρο να σας ενημερώσει να σας ψυχαγωγήσει και ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Απλά ζητήστε της να ελέγξει το φωτισμό, τον κλιματισμό ή την αγαπημένη σας μουσική είναι πάντα πρόθυμη και έτοιμη να κάνει για εσάς ότι του ζητήσετε.

Key-pad

Κλασική γραμμή.

Μια ρετρό στυλ λύση που μπορεί να ενσωματωθεί και να εναρμονιστεί εύκολα σε υπάρχουσες υποδομές δωματίων.