Η συμμετοχή μας στη Hotelia 2019.

Για ακόμη μία χρονιά, η συμμετοχή της Powertech Electronics στην Hotelia 2019 στέφθηκε με επιτυχία. Με την συνεχή κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού μας και την υποστήριξη των υφιστάμενων πελατών μας, παρουσιάσαμε σύγχρονες ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις. Read More »

Η Πρώτη Εγκατάσταση Της Hoteza Στην Ελλάδα! Team #Hoteza #Powertech_electronics #Sea Level Hotel

Η πρώτη εγκατάσταση της Hoteza στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο Sea Level Hotel, στο Πολύχρονο Χαλκιδικής, με τη συμμετοχή της Powertech Electronics.

Με την χρήση της τεχνολογίας smart-room της Hoteza , μία νέα εμπειρία εξατομικευμένων υπηρεσιών ξεκινά για τους επισκέπτες, όπου όλες οι παροχές των δωματίων ελέγχονται εύκολα μέσω της τηλεόρασης. Χάρη στην τεχνολογία της Hoteza όλος ο έλεγχος του δωματίου βρίσκεται στα χέρια των επισκεπτών , σε ένα έξυπνο και προσβάσιμο μενού, με το οποίο ελέγχονται ο φωτισμός, ο κλιματισμός, οι κουρτίνες και όλες οι υπηρεσίες που προσφέρει το δωμάτιο.

Μία νέα εμπειρία στο ξενοδοχείο Sea Level Hotel στο Πολύχρονο Χαλκιδικής, με την υποστήριξη της Hoteza και της Powertech Electronics.

https://sealevelhotel.gr/el/