SCROLL TO TOP
24/7 τεχνική υποστήριξη
PowerTech

Δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία διαμονής σε ένα έξυπνο δωμάτιο ξενοδοχείου

Πραγματικός αποδέκτης των υπηρεσιών φιλοξενίας που προσφέρει η τουριστική σας επιχείρηση είναι ο πελάτης σας. Γι’ αυτό και πέρα από τα πραγματικά οφέλη εξοικονόμησης χρημάτων και ενέργειας που προσφέρουν τα έξυπνα δωμάτια στην επιχείρησή σας, όλα τα συστήματα αυτοματισμού συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος φιλοξενίας που θα απολαύσει πραγματικά ο πελάτης σας και θα οδηγήσει στην αύξηση των κορυφαίων αξιολογήσεων της επιχείρησής σας, προσελκύοντας ακόμη περισσότερους επισκέπτες.

Ζητήστε δωρεάν μελέτη του χώρου σας

Η PowerTech σάς προσφέρει την ολοκληρωμένη μελέτη των τουριστικών εγκαταστάσεών σας, αναλαμβάνοντας πλήρως τη δημιουργία της κορυφαίας εξατομικευμένης πρότασης που θα αναβαθμίσει την εμπειρία φιλοξενίας, θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα και θα βελτιώσει καθοριστικά την ευκολία διαχείρισης της λειτουργίας.
Επικοινωνία
Rectangle-1140.png

Εξατομικευμένες λύσεις, εναρμονισμένες με την αισθητική του ξενοδοχείου σας

Τα συστήματά μας γίνονται μέρος της αισθητικής του ξενοδοχείου σας, με απόλυτη αισθητική αρμονία. Τα δύο βασικότερα πλεονεκτήματα στην εγκατάσταση των έξυπνων συστημάτων αυτοματισμών ξενοδοχείου από την PowerTech, τόσο σε νεόδμητες όσο και σε υφιστάμενες τουριστικές μονάδες είναι ο πλήρης εναρμονισμός τους με την αισθητική του χώρου, ακόμη και στα χαρακτηριστικά των γραφικών αλληλεπίδρασης, καθώς και η ελάχιστη δομική παρέμβαση, με την εφαρμογή ασύρματων συνδέσεων και απόλυτα διακριτικού εξοπλισμού.
Ζητήστε δωρεάν εξατομικευμένη πρόταση
Smart Room

Smart room

Το έξυπνο σύστημα διαχείρισης δωματίων ξενοδοχείου (GMRS / HRMS) προσφέρει ταυτόχρονα σε εσάς το απόλυτο έλεγχο και την πραγματική εικόνα στη διαχείριση των δωματίων σας και ταυτόχρονα δημιουργεί για τον επισκέπτη ένα έξυπνο περιβάλλον που προσαρμόζει τις έξυπνες εφαρμογές στα δικά του χαρακτηριστικά, χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία διαμονής.
Προσωποποιημένη φιλοξενία σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του επισκέπτη.
Αισθητήρες ελέγχου συσκευών, θέρμανσης και φωτισμού.
Έξυπνα σενάρια ψυχαγωγίας και παροχής υπηρεσιών.
Μιλήστε με ένα τεχνικό σύμβουλο

Smart WiFi

Ασφάλεια, ταχύτητα και ολοκληρωμένη κάλυψη δικτύου. Αυτά είναι τα 3 βασικά χαρακτηριστικά που απολαμβάνουν οι επισκέπτες σας μέσα από τα έξυπνα δίκτυα ασύρματης σύνδεσης που του προσφέρετε. Παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να του παρέχετε και εξατομικευμένα πακέτα υπηρεσιών σύνδεσης, σύμφωνα με τις παροχές και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου σας.
Αυτόνομη πρόσβαση σε ξεχωριστό δίκτυο.
Ολοκληρωμένη εμπειρία δικτύου, με ταχύτητα και χωρίς «νεκρά» σημεία.
Έξυπνα και ευέλικτα πακέτα σύνδεσης.
Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Smart WiFi
Web App

Smart Apps

Από το check-in μέχρι το check-out, βελτιώνουμε την εμπειρία διαμονής του επισκέπτη, δίνοντάς του τον έλεγχο μέσα από έξυπνες εφαρμογές που θα βρει στη SmartTV, το tablet και του εξοπλισμό του δωματίου του, αλλά και θα μπορέσει να απολαύσει ακόμη και από τις δικές του φορητές συσκευές, όπως το κινητό του.
Έλεγχος αυτοματισμών και entertainment system δωματίου.
Επικοινωνία με reception, room service και αγορά πακέτων υπηρεσιών.
Απόλυτα εξατομικευμένες υπηρεσίες σε ένα πολυγλωσσικό σύστημα.
Μιλήστε με ένα τεχνικό σύμβουλο

Τί προσφέρει η PowerTech για τα έξυπνα δωμάτια του ξενοδοχείου σας;

Από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση και την τεχνική υποστήριξη, η PowerTech διαμορφώνει ένα έξυπνο περιβάλλον για τη διαχείριση της λειτουργίας του ξενοδοχείου σας προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία φιλοξενίας στον επισκέπτη και πραγματικά, μετρήσιμα οφέλη σε εσάς.

Καλύτερα reviews

Οι απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες του ξενοδοχείου σας αποτυπώνουν την εμπειρία φιλοξενίας τους μέσα από τα reviews, και αυτό αποτελεί κορυφαία διαφήμιση για εσάς.

Εναρμονισμός με την αισθητική του χώρου σας

Όλα τα συστήματα της PowerTech εξατομικεύονται πλήρως σύμφωνα με την αισθητική του ξενοδοχείου σας, από την κομψότητα του εξοπλισμού, μέχρι τη διαμόρφωση των γραφικών στοιχείων τους.

Από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση

Σχεδιάζομε και υλοποιούμε το έξυπνο δωμάτιο σύμφωνα με τις ανάγκες τις επιχείρησής σας και σε συνεργασία και συνεννόηση με των αρχιτέκτονα και τους συνεργάτες σας.

Πλήρης βελτιστοποίηση του χώρου διαμονής

Τα έξυπνα συστήματα, μέσα από τους αυτοματισμούς, τον απομακρυσμένο έλεγχο και τα σενάρια AI, αναβαθμίζουν τους χώρους του ξενοδοχείου σας, προσφέροντας ποιότητα και εξοικονόμηση.

Πολυγλωσσικότητα

Κάθε έξυπνο σύστημα μιλάει τη γλώσσα του επισκέπτη σας. Όλες οι έξυπνες εφαρμογές υποστηρίζουν έναν εκτεταμένο σύνολο γλωσσών και προσαρμόζονται στα χαρακτηριστικά του πελάτη.

Μείωση φόρτου επικοινωνίας

Με τις έξυπνες εφαρμογές μειώνονται δραστικά οι χρονοβόρες τηλεφωνικές επικοινωνίες, ενώ τα αυτοματοποιημένα συστήματα μηχανοργάνωσης αποτρέπουν τυχόν λάθη.

Ενδιαφέρεστε;

Μαζί δημιουργούμε το wow factor που θα κάνει τη διαμονή των πελατών σας αξέχαστη, προσφέροντάς τους μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας σε ένα έξυπνο και πλήρως προσωποποιημένο περιβάλλον.
Δωρεάν μελέτη

Το 98% των τουριστικών επιχειρήσεων σημείωσε αύξηση της ποιότητας των αξιολογήσεων.

Η εμπειρία του επισκέπτη αποτυπώνεται άμεσα στις αξιολογήσεις που λαμβάνει η τουριστική επιχείρηση σε κάθε πλατφόρμα. Μία μοναδική εμπειρία διαμονής έχει ως άμεσο αποτέλεσματην άνοδο των αξιολογήσεων.
Περισσότερα

40% εξοικονόμηση ενέργειας δωματίου σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα καρτών

Κάθε μέρα διαμονής, οι επισκέπτες περνούν 10 ώρες εντός του δωματίου και 14 ώρες εκτός. Το 70% από τους επισκέπτες ξεχνούν την κάρτα τους στο δωμάτιο καταναλώνοντας 40% περισσότερη ενέργεια.Δημιουργούμε το έξυπνο δωμάτιο ξενοδοχείου που αναγνωρίζει την παρουσία και τις ανάγκες του επισκέπτη, με μετρήσιμα οφέλη στην εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας.
Περισσότερα

100% εξάλειψη «νεκρών» σημείων κάλυψης δικτύου

Με τη δημιουργία ενός έξυπνου πλέγματος σημείων πρόσβασης και τη δυνατότητα σύνδεσης κάθε συσκευής στο κοντινότερο σημείο εκπομπής, εξαλείφουμε πλήρως την ύπαρξη σημείων χωρίς κάλυψη στον χώρο της τουριστικής σας επιχείρησης, διασφαλίζουμε τη σωστή κατανομή του εύρους και βελτιστοποιούμε την εμπειρία πρόσβασης και χρήσης.
Περισσότερα

Έως και 60% αύξηση της παραγωγικότητας

Το 60% του χρόνου των τηλεφωνικών κλήσεων θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί με ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης.
Περισσότερα

80% λιγότερες δομικές παρεμβάσεις

Τα έξυπνα συστήματα αυτοματισμών, ασφάλειας και μεταφορές δεδομένων βασίζονται κατά 80% περισσότερο στην ασύρματη συνδεσιμότητα σε σχέση με τα συμβατικά, ελαχιστοποιώντας της αναγκαίες παρεμβάσεις καλωδίωσης στον χώρο.
Περισσότερα

100% κάλυψη με συστήματα ασφαλείας για τις φυσικές και ψηφιακές υποδομές της τουριστικής επιχείρησης.

Ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας, από την ποιότητα φιλοξενίας και την ασφάλεια των επισκεπτών, με απομακρυσμένη διαχείριση του χώρου και ολοκληρωμένο έλεγχο, μέχρι την ασφάλεια στην πρόσβαση του δικτύου και την αποθήκευση των δεδομένων της επιχείρησης.
Περισσότερα

Περισσότερες από 150 smart τουριστικές επιχειρήσεις εμπιστεύονται την PowerTech

Ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικές επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για την εμπειρία που προσφέρουν στους επισκέπτες τους εμπιστεύονται την PowerTech.
Συχνές ερωτήσεις
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις απαντήσεις σε μερικές συχνές ερωτήσεις για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας για να ακούσουμε και τις δικές σας σκέψεις.

Προσωποποιημένη ή εξατομικευμένη εμπειρία σημαίνει πως τα έξυπνα συστήματα κάθε δωματίου προσαρμόζονται στα χαρακτηριστικά του πελάτη σας που θα διαμείνει σε αυτό. Από την αυτόματη καταχώρηση των στοιχείων και τη χρήση της γλώσσας επικοινωνία που επιθυμεί, μέχρι τις προσωπικές προτιμήσεις και την προώθηση υπηρεσιών που θα ταίριαζαν καλύτερα σε εκείνων. Τα πάντα τρέχουν μέσα από τον ολοκληρωμένο έλεγχο που έχει στα χέρια του, αλλά και από τα έξυπνα σενάρια που «προβλέπουν» τις ανάγκες και τις επιθυμίες του.

Δεν χρειάζεται να κάνετε μόνος σας αυτή τη διαδικασία. Η PowerTech φροντίζει για την ολοκληρωμένη μελέτη των αναγκών σας και τη δημιουργία μίας εξατομικευμένης και ολοκληρωμένης πρότασης, η οποία θα περιλαμβάνει τις πιο αποδοτικές λύσεις για τη δική σας τουριστική επιχείρηση. Είναι κάτι στο οποίο εξειδικευόμαστε απόλυτα από το 2003.

Τα έξυπνα συστήματα αυτοματισμών φροντίζουν για αυτό και η προηγμένη συνδεσιμότητά τους εξασφαλίζει τη συμβατότητα με τη συντριπτική πλειοψηφία των συσκευών. Οι ειδικοί διακόπτες μπορούν επίσης να μετατρέψουν απλές συσκευές σε έξυπνες. Για τη δική σας όμως περίπτωση, μπορούμε να σας απαντήσουμε ολοκληρωμένα διενεργώντας μία μελέτη της τουριστικής σας επιχείρησης.

Εξαρτάται πώς το εννοείτε! Τα συστήματα αυτοματισμών διαθέτουν ασφάλεια, ώστε να σας παρέχουν τον έλεγχο που αποτρέπει ασυνήθιστες λειτουργίες. Έχουν τη δυνατότητα να θέτουν όρια στην κατανάλωση ενέργειας, αναγνωρίζουν την παρουσία του επισκέπτη και λαμβάνουν υπ’ όψη τις εξωτερικές συνθήκες φωτεινότητας και θερμοκρασίας. Στόχος είναι να δώσουμε στον επισκέπτη την ελευθερία της απόλαυσης των έξυπνων επιλογών.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρεστε για την αναβάθμιση της τουριστικής επιχείρησης και τη δημιουργία του smart ξενοδοχείου σας που θα σας προσφέρει μέγιστη εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας, ευκολία και ταχύτητα στη διαχείριση, αναβάθμιση υπηρεσιών και κορυφαίες αξιολογήσεις επισκεπτών; Επικοινωνήστε τώρα με την PowerTech και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπός μας θα έρθει άμεσα σε επαφή μαζί σας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες του δικού σας ξενοδοχείου.

    Επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 15 ετών.

    Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Προστασία Δεδομένων.

    Μετάβαση στο περιεχόμενο
    ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 0438283060000
    © 2023 pwrtech.gr · All rights reserved · A website by Artware