SCROLL TO TOP
24/7 τεχνική υποστήριξη
PowerTech

Ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματισμού για ξενοδοχειακές μονάδες από τη μελέτη μέχρι την υλοποίηση.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη μελέτη και υλοποίηση σύγxρονων έργων αυτοματισμού σε νεόδμητες ή ήδη υφιστάμενες ξενοδοχειακές μονάδες. Αποστολή μας είναι η πλήρης ανάλυση των αναγκών της μονάδας σας και η υλοποίηση εξειδικευμένων λύσεων που αποδίδουν μετρήσιμα αποτελέσματα και εναρμονίζονται πλήρως με την αισθητική του χώρου σας.

Θερμοκρασία

Ρύθμιση σταθερής, μέγιστης και ελάχιστης θερμοκρασίας, για τη βέλτιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Κλιματισμός

Απόλυτος έλεγχος και αυτοματοποίηση του κλιματισμού, για κορυφαία εξοικονόμηση και άνεση στη διαμονή.

Φωτισμός

Έξυπνα σενάρια φωτισμού και ολοκληρωμένος έλεγχος από τον επισκέπτη με έξυπνες εφαρμογές.

Εξαερισμός

Ποιότητα αέρα και έλεγχος συνθηκών για κάθε χώρο του ξενοδοχείου, με αισθητήρες που σας δίνουν ολοκληρωμένο έλεγχο.

Ρολά-Πόρτες-Σκίαση

Έλεγχος ασφάλειας και έξυπνα σενάρια για τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, σύμφωνα με τις συνθήκες καιρού και φωτεινότητας.

Ηλεκτρικές συσκευές

Αυτοματοποιημένη απενεργοποίηση και απομακρυσμένος έλεγχος των ενεργοβόρων συσκευών για μέγιστη εξοικονόμηση.

Ζητήστε δωρεάν μελέτη του χώρου σας

Η PowerTech σάς προσφέρει την ολοκληρωμένη μελέτη των τουριστικών εγκαταστάσεών σας, αναλαμβάνοντας πλήρως τη δημιουργία της κορυφαίας εξατομικευμένης πρότασης που θα αναβαθμίσει την εμπειρία φιλοξενίας, θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα και θα βελτιώσει καθοριστικά την ευκολία διαχείρισης της λειτουργίας.
Επικοινωνία
Από σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση

Δίπλα σας από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση

Η PowerTech φροντίζει τις ανάγκες του έξυπνου ξενοδοχείου σας από την πρώτη στιγμή μέχρι και την υλοποίηση του έργου. Αναλαμβάνουμε για εσάς κάθε βήμα. Βρισκόμαστε σε άμεση συνεργασία με τον αρχιτέκτονα του έργου σας, δημιουργούμε την ολοκληρωμένη μελέτη για τις ανάγκες των εγκαταστάσεών σας και φροντίζουμε για την έγκαιρη, διακριτική και πλήρως εναρμονισμένη υλοποίηση των εφαρμογών, με απαράμιλλη φροντίδα.
Αναλυτική μελέτη αναγκών
Εξατομικευμένες λύσεις αυτοματισμού
Πλήρης, συνεπής και απόλυτα εναρμονισμένη υλοποίηση
Ολοκληρωμένη υποστήριξη και IT management
Μιλήστε με ένα τεχνικό σύμβουλο
Rectangle-1140.png

Δημιουργούμε το έξυπνο δωμάτιο σε ένα εξυπνότερο ξενοδοχείο

Στόχος της PowerTech είναι να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Δωματίου, μέσα από αυτοματισμούς και έξυπνα σενάρια, που θα βελτιώσει την εμπειρία διαμονής του επισκέπτη, και θα δώσει στον ξενοδόχο τον απόλυτο έλεγχο της τουριστικής επιχείρησής του, προσφέροντας κορυφαία εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας. Η εγκατάσταση των συστημάτων αυτοματισμού πραγματοποιείται με την ελάχιστη δυνατή παρέμβαση στη δομή του χώρου, τη μέγιστη εξατομίκευση των χαρακτηριστικών τους σύμφωνα με την αισθητική ταυτότητα του ξενοδοχείου και την ολοκλήρωση των εργασιών σύμφωνα με το απαιτητικό χρονοδιάγραμμα της τουριστικής επιχείρησης, για την απρόσκοπτη λειτουργία της.
Ζητήστε δωρεάν εξατομικευμένη πρόταση

Τί προσφέρουν τα συστήματα αυτοματισμού;

Τα συστήματα αυτοματισμού ξενοδοχείου δημιουργούν ένα έξυπνο περιβάλλον για την απόλυτη διαχείριση των δωματίων σας. Με αυτόν τον τρόπο έχετε τον πλήρη έλεγχο, μέσα έξυπνων σεναρίων, αλλά και απομακρυσμένα, διαμορφώνοντας εσείς τις ιδανικές συνθήκες φιλοξενίας των επισκεπτών.

Εξοικονόμηση χρημάτων & ενέργειας

Τα συστήματα αυτοματισμού αναγνωρίζουν την παρουσία του επισκέπτη, αλλά και τις εξωτερικές συνθήκες φωτισμού, καιρού και θερμοκρασίας, μειώνοντας στο βέλτιστο την ενεργειακή κατανάλωση και μεγιστοποιώντας την εξοικονόμηση χρημάτων.

Πλήρης, real-time εικόνα της επιχείρησής σας

Από την κράτηση, μέχρι το check-out και από την παρουσία του επισκέπτη στον χώρο του δωματίου, μέχρι την οργάνωση των εργασιών του προσωπικού του ξενοδοχείου, όλα βρίσκονται σε πραγματικό χρόνο στο χέρι σας.

Συνολική διαχείριση του ξενοδοχείου από το κινητό σας

Όλα τα συστήματα αυτοματισμού σάς ενημερώνουν για τα σενάρια που τρέχουν στο ξενοδοχείο σας. Η έξυπνη σύνδεσή τους με τις πλατφόρμες διαχείρισης σας δίνει την πλήρη εικόνα. Και ο έλεγχος όλων μπορεί να γίνει και απομακρυσμένα από το κινητό σας.

40% εξοικονόμηση ενέργειας δωματίου σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα καρτών

Κάθε μέρα διαμονής, οι επισκέπτες περνούν 10 ώρες εντός του δωματίου και 14 ώρες εκτός. Το 70% από τους επισκέπτες ξεχνούν την κάρτα τους στο δωμάτιο καταναλώνοντας 40% περισσότερη ενέργεια.Δημιουργούμε το έξυπνο δωμάτιο ξενοδοχείου που αναγνωρίζει την παρουσία και τις ανάγκες του επισκέπτη, με μετρήσιμα οφέλη στην εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας.
Περισσότερα

100% εξάλειψη «νεκρών» σημείων κάλυψης δικτύου

Με τη δημιουργία ενός έξυπνου πλέγματος σημείων πρόσβασης και τη δυνατότητα σύνδεσης κάθε συσκευής στο κοντινότερο σημείο εκπομπής, εξαλείφουμε πλήρως την ύπαρξη σημείων χωρίς κάλυψη στον χώρο της τουριστικής σας επιχείρησης, διασφαλίζουμε τη σωστή κατανομή του εύρους και βελτιστοποιούμε την εμπειρία πρόσβασης και χρήσης.
Περισσότερα

Το 98% των τουριστικών επιχειρήσεων σημείωσε αύξηση της ποιότητας των αξιολογήσεων.

Η εμπειρία του επισκέπτη αποτυπώνεται άμεσα στις αξιολογήσεις που λαμβάνει η τουριστική επιχείρηση σε κάθε πλατφόρμα. Μία μοναδική εμπειρία διαμονής έχει ως άμεσο αποτέλεσματην άνοδο των αξιολογήσεων.
Περισσότερα

Έως και 60% αύξηση της παραγωγικότητας

Το 60% του χρόνου των τηλεφωνικών κλήσεων θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί με ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης.
Περισσότερα

80% λιγότερες δομικές παρεμβάσεις

Τα έξυπνα συστήματα αυτοματισμών, ασφάλειας και μεταφορές δεδομένων βασίζονται κατά 80% περισσότερο στην ασύρματη συνδεσιμότητα σε σχέση με τα συμβατικά, ελαχιστοποιώντας της αναγκαίες παρεμβάσεις καλωδίωσης στον χώρο.
Περισσότερα

100% κάλυψη με συστήματα ασφαλείας για τις φυσικές και ψηφιακές υποδομές της τουριστικής επιχείρησης.

Ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας, από την ποιότητα φιλοξενίας και την ασφάλεια των επισκεπτών, με απομακρυσμένη διαχείριση του χώρου και ολοκληρωμένο έλεγχο, μέχρι την ασφάλεια στην πρόσβαση του δικτύου και την αποθήκευση των δεδομένων της επιχείρησης.
Περισσότερα

Περισσότερες από 150 smart τουριστικές επιχειρήσεις εμπιστεύονται την PowerTech

Ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικές επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για την εμπειρία που προσφέρουν στους επισκέπτες τους εμπιστεύονται την PowerTech.
Συχνές ερωτήσεις
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις απαντήσεις σε μερικές συχνές ερωτήσεις για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας. Είμαστε πάντοτε δίπλα σας για να ακούσουμε και τις δικές σας σκέψεις.

«Έξυπνο» χαρακτηρίζεται ένα ξενοδοχείο, ή μία τουριστική επιχείρηση γενικότερα, όταν διαθέτει ικανά τεχνολογικά συστήματα τα οποία συμβάλλουν σε 3 άξονες: Την αυτοματοποιημένη, απομακρυσμένη, βελτιστοποιημένη διαχείριση, την πραγματική εξοικονόμηση ενέργειας μέσα από σενάρια και παραμετροποιήσεις και την αναβάθμιση της εμπειρίας διαμονής του επισκέπτη μέσα από προσωποποιημένα σενάρια και παροχή προηγμένων ψηφιακών υπηρεσιών.

Στην πράξη, ένα «Έξυπνο Ξενοδοχείο» δίνει στους επισκέπτες μία μοναδική εμπειρία που επιστρέφει ως κορυφαίες αξιολογήσεις, εξοικονομεί χρήματα και ενέργεια στον ιδιοκτήτη μέσα από τον έλεγχο και τα σενάρια βέλτιστης ενεργειακής κατανάλωσης, και διευκολύνει στην πράξη το προσωπικό να διαχειριστεί ακόμη πιο αποτελεσματικά όλες τις λειτουργίες και τις υπηρεσίες της επιχείρησης.

Δεν χρειάζεται να κάνετε μόνος σας αυτή τη διαδικασία. Η PowerTech φροντίζει για την ολοκληρωμένη μελέτη των αναγκών σας και τη δημιουργία μίας εξατομικευμένης και ολοκληρωμένης πρότασης, η οποία θα περιλαμβάνει τις πιο αποδοτικές λύσεις για τη δική σας τουριστική επιχείρηση. Είναι κάτι στο οποίο εξειδικευόμαστε απόλυτα από το 2003.

Τα συστήματα αυτοματισμού της PowerTech είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον τομέα του Τουρισμού και τις επιχειρήσεις φιλοξενίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν εφαρμογή σε άλλους χώρους. Μπορούμε να σας προτείνουν εξειδικευμένες λύσεις που θα σας καλύψουν και σε αυτόν τον τομέα, καθώς ο τομέας του Home Automation είναι εξαιρετικά ανερχόμενος. Τα τελευταία χρόνια το σπίτι έχει εισέλθει δυναμικά στον χώρο του Αυτοματισμού. Με προβλέψεις και δυνατότητες εφάμιλλες της διαμονής σε ένα ξενοδοχείο, η κατοικία μπορεί να αναβαθμιστεί ενεργειακά και να προσφέρει αυτοματοποιημένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις οικιακές ανάγκες.

Αυτό μπορούμε να σας το απαντήσουμε διενεργώντας μία εμπεριστατωμένη μελέτη της τουριστικής σας επιχείρησης. Για να σας καθησυχάσουμε όμως, οι δομικές παρεμβάσεις για την εγκατάσταση των συστημάτων είναι ελάχιστες, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία της ασύρματης συνδεσιμότητας και, επιπροσθέτως, όλες οι εργασίες εκτελούνται από την εξειδικευμένη τεχνική ομάδα της PowerTech Electronics, η οποία είναι πλήρως εκπαιδευμένη για να γνωρίζει τις απαιτήσεις λειτουργίας μίας τουριστικής επιχείρησης (βλ. χρονοδιάγραμμα εργασιών, προσοχή στον χώρο και διακριτικότητα στην εκτέλεση του έργου).

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρεστε για την αναβάθμιση της τουριστικής επιχείρησης και τη δημιουργία του smart ξενοδοχείου σας που θα σας προσφέρει μέγιστη εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας, ευκολία και ταχύτητα στη διαχείριση, αναβάθμιση υπηρεσιών και κορυφαίες αξιολογήσεις επισκεπτών; Επικοινωνήστε τώρα με την PowerTech και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπός μας θα έρθει άμεσα σε επαφή μαζί σας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες του δικού σας ξενοδοχείου.

    Επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 15 ετών.

    Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Προστασία Δεδομένων.

    Μετάβαση στο περιεχόμενο
    ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 0438283060000
    © 2023 pwrtech.gr · All rights reserved · A website by Artware