SCROLL TO TOP
24/7 τεχνική υποστήριξη
PowerTech
elivi-skiathos-hotel

Elivi Hotel

Σκιάθος – Σποράδες

Το πανέμορφο νησί των Σποράδων, σε έναν προστατευμένο παράδεισο –δημιούργημα της φύσης, ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων ήρθε να συμπληρώσει αρμονικά το τοπίο και να προσφέρει απαράμιλλες υπηρεσίες σε εμπνευσμένη υποδομή. Το ELIVI SKIATHOS, τοποθετημένο στη θέση του παλιού Ξενία –φημισμένα για τη διαλεχτή τους τοποθεσία και την αρχιτεκτονική τους υπεροχή –δανείζεται τη φήμη του παρελθόντος και δημιουργεί με σεβασμό στην ιστορία και στο φυσικό περιβάλλον ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Σκιάθο, στο σμαραγδένιο νησί των Σποράδων με την πλούσια βλάστηση και τον αντικατοπτρισμό της στα γαλαζοπράσινα νερά της.

Ο οικολογικός χαρακτήρας του ELIVI.

Τα 32 δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι φιλοξενίας αναβαθμίστηκαν με ό,τι πιο σύγχρονο τεχνολογικά, εκμεταλλευόμενοι όλες τις νέες οικολογικές επιταγές οικοδόμησης. Οι 19 ανεξάρτητες κατοικίες ELIVI Nest Rooms, Villas & Suites στην περιοχή Μικρή και Μεγάλη Μπανάνα εναρμονίστηκαν αρχιτεκτονικά και χρωματικά με τις ελιές, τα πεύκα, την άγρια και την καλλιεργημένη βλάστηση και δημιούργησαν έναν παράδεισο λιτής πολυτέλειας μέσα στο γαλάζιο και το πράσινο. Οι 11 ανεξάρτητες σουίτες ELIVI Grace Rooms & Suites τοποθετήθηκαν «σεμνά» πάνω στη λευκή άμμο της παραλίας του παλιού Ξενία και του σημερινού ELIVI, την παραλία Αμπελάκια, παρεμβαίνοντας ελάχιστα στο τοπίο που φιλοξενεί τον πρωταγωνιστή του τόπου, τον περίφημο μαύρο κύκνο.

Με φροντίδα για το περιβάλλον

Η εξοικονόμηση ενέργειας προβλέφθηκε σε όλους τους χώρους και με όλους τους δυνατούς τρόπους μέσα από την ηλεκτρονική επίβλεψη της λειτουργίας του κλιματισμού, την επιλογή συσκευών ελάχιστης ενεργειακής κατανάλωσης, την εφαρμογή σύγχρονων συστημάτων έξυπνης διαχείρισης με δυνατότητα ελέγχου τόσο κεντρικά όσο και μέσα από κινητά και tablets, την επιλογή φωτισμού LED, την καταγραφή ενεργειακής κατανάλωσης, τη χρήση ενεργειακών κουφωμάτων, ηλιακών συλλεκτών και φωτοβολταϊκών πάνελ και τον κλιματισμό μέσω γεωθερμικών αντλιών. Έχουν επιλεγεί σύγχρονα συστήματα πλυντηρίων, φιλικών προς το περιβάλλον και οικολογικά προϊόντα για τον καθαρισμό και την απολύμανση όλων των χώρων και των δωματίων. Το νερό των πισινών καθαρίζεται χωρίς τη χρήση χλωρίου, με τη μέθοδο της ηλεκτρόλυσης, ενώ το πράσινο διαφυλάχτηκε ευλαβικά και εμπλουτίστηκε με επιπλέον φυτεύσεις ενισχύοντας την πλούσια χλωρίδα της περιοχής. Η συμβολή της Powertech Electronics στην υλοποίηση του συγκεκριμένου Project ήταν καθοριστική. Με την υλοποίηση της ολοκληρωμένης λύσης για Ξενοδοχειακά Καταλύματα, το Elivi Hotel αποτέλεσε το μεγαλύτερο εγχείρημα της εταιρείας μας που στέφθηκε με επιτυχία, και συνεχίστηκε με την επέκτασή του.

Με τη συμβολή της Powertech Electronics στο ELIVI HOTEL εγκαταστάθηκαν επιτυχώς:

Σύστημα Αυτοματισμού-Έξυπνου Δωματίου της Black Nova

Wifi Hotspot

Σύστημα ασφαλείας

Οπτικοακουστικός εξοπλισμός και παραμετροποίηση Συνεδριακού Κέντρου

Δομημένη καλωδίωση, τερματισμός rack και οπτικών ινών

Τηλεφωνικό κέντρο Matrix

Πολυζωνικό σύστημα ήχου στο ξενοδοχείο

Σύστημα διαχείρισης φωτισμού Συνεδριακού Κέντρου Hotspot

Rectangle-1140.png

Pin element

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce pellentesque finibus lectus at commodo. In blandit erat rhoncus auctor lacinia. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce pellentesque finibus lectus at commodo. In blandit erat rhoncus auctor lacinia.

Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 0438283060000
© 2023 pwrtech.gr · All rights reserved · A website by Artware