SCROLL TO TOP
24/7 τεχνική υποστήριξη
PowerTech

Smart WiFi Ξενοδοχείου για ολοκληρωμένη κάλυψη, ασφαλές δίκτυο και γρήγορη πρόσβαση

Η PowerTech γνωρίζει τις απαιτήσεις των τουριστικών επιχειρήσεων στην κάλυψη του δικτύου και στις υπηρεσίες πρόσβασης που απαιτούν οι επισκέπτες τους. Με την αύξηση των συσκευών που απαιτούν σύνδεση και την καθημερινή εξάρτηση των πελατών των ξενοδοχείων από την επικοινωνία και την πρόσβαση στην πληροφορία το δίκτυο του ξενοδοχείου σας θα πρέπει να καλύπτει κάθε απαίτηση πρόσβασης με ταχύτητα, ποιότητα σήματος και ασφάλεια.

Μέγιστη φορητότητα

Δημιουργούμε ένα δίκτυο WiFi που επιτρέπει τη σύνδεση του χρήση στο σημείο με τη βέλτιστη λήψη σήματος χωρίς διακοπές επικοινωνίας.

Εξάλειψη παρεμβολών

Τα φυσικά εμπόδια και οι διάφορες συσκευές μπορούν επηρεάσουν μέσω παρεμβολών την ποιότητα του δικτύου, γι’ αυτό και σας έχουμε τις λύσεις.

Κορυφαία Ασφάλεια

Οι κακόβουλες παρεμβολές και οι διαδικτυακές επιθέσεις μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τα δεδομένα της επιχείρησής και των πελατών σας. Σας προσφέρουμε μέγιστη ασφάλεια.

Υποδομές & Πρότυπα

Το υλικοτεχνικό σκέλος και το εύρος των συστημάτων απαιτούν ευελιξία και σταθερότητα στη σύνδεση, για την εξυπηρέτηση κάθε συσκευής.

Μελέτη Ανάπτυξης Δικτύου

Ολοκληρωμένη μελέτη ανάπτυξης του ασύρματου δικτύου του ξενοδοχείου σου για μέγιστα αποτελέσματα στην ποιότητα της πρόσβασης.

Πυκνότητα και Εφαρμογές

Οι απαιτήσεις από ένα δίκτυο αυξάνονται, όσο αυξάνεται ο όγκος των πληροφοριών μετάδοσης και το πλήθος των συνδεδεμένων συσκευών.

Ζητήστε δωρεάν μελέτη του χώρου σας

Η PowerTech μελετά τις ανάγκες της τουριστικής σας επιχείρησης και διαμορφώνει την ολοκληρωμένη future-proof λύση για τη δημιουργία ή τη βελτιστοποίηση του ασύρματου δικτύου σας.
Επικοινωνία
Από σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση

Μαζί σας από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση

Η PowerTech αναλαμβάνει τη μελέτη, τη δημιουργία εξατομικευμένης πρότασης, την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού, την εγκατάσταση και την πραγματική υποστήριξη του ασύρματου δικτύου του ξενοδοχείου σας.
Εξατομικευμένη μελέτη σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Δημιουργία βέλτιστης πρότασης σύμφωνα με τη μελέτη.
Επιλογή εξειδικευμένου υλικοτεχνολογικού εξοπλισμού.
Φροντίδα υλοποίησης και συνεχούς τεχνικής υποστήριξης.
Μιλήστε με έναν τεχνικό σύμβουλο
Rectangle-1140.png

Δημιουργούμε ένα μεγάλο και εύχρηστο δίκτυο WiFi στο ξενοδοχείο σας

PowerTech διασφαλίζει την ποιότητα και την ασφάλεια του δικτύου WiFi στην τουριστική σας επιχείρηση. Αυτή η υλοποίηση έχει δύο αποδέκτες: Τους επισκέπτες σας, οι οποίοι απολαμβάνουν γρήγορη, απρόσκοπτη και smart πρόσβαση στο διαδίκτυο, και την ίδια την επιχείρησή σας, η οποία καλύπτεται από ένα σταθερό, ασφαλές και ποιοτικό δίκτυο για τη λειτουργία όλων των συστημάτων της.
Ζητήστε δωρεάν εξατομικευμένη πρόταση

Τί προσφέρει η PowerTech για το WiFi του ξενοδοχείου σας;

Η PowerTech δημιουργεί ένα smart δίκτυο WiFi, το οποίο προσφέρει ποιότητα πρόσβασης με ταχύτητα, κάλυψη και ασφάλεια για κάθε συνδεδεμένο χρήστη.

Ποιότητα Πρόσβασης

Το δίκτυο διαθέτει εκπομπή πολλαπλών κατευθύνσεων με τη μέγιστη κάλυψη πλέγματος, λειτουργία σε 802.11a/b/g/n, έξυπνη φορητότητα με εναλλαγή σημείων πρόσβασης, και εξατομίκευση παραμέτρων πρόσβασης.

Ασφάλεια Πρόσβασης

Εφαρμογή κορυφαίων πρωτοκόλλων ασφαλείας και δημιουργία ανεξάρτητων δικτύων, τόσο για την ασφάλεια κάθε χρήστη, όσο και για το απροσπέλαστο από τρίτους των δεδομένων της επιχείρησής σας.

Έξυπνη Υποστήριξη

Έξυπνο σύστημα αυτοδιάγνωσης και βελτιστοποίηση λειτουργίας σε πραγματικό χρόνο μέσω κεντρικού ελεγκτή, καθώς και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη από την PowerTech σε πραγματικό χρόνο.

100% εξάλειψη «νεκρών» σημείων κάλυψης δικτύου

Με τη δημιουργία ενός έξυπνου πλέγματος σημείων πρόσβασης και τη δυνατότητα σύνδεσης κάθε συσκευής στο κοντινότερο σημείο εκπομπής, εξαλείφουμε πλήρως την ύπαρξη σημείων χωρίς κάλυψη στον χώρο της τουριστικής σας επιχείρησης, διασφαλίζουμε τη σωστή κατανομή του εύρους και βελτιστοποιούμε την εμπειρία πρόσβασης και χρήσης.
Περισσότερα

Το 98% των τουριστικών επιχειρήσεων σημείωσε αύξηση της ποιότητας των αξιολογήσεων.

Η εμπειρία του επισκέπτη αποτυπώνεται άμεσα στις αξιολογήσεις που λαμβάνει η τουριστική επιχείρηση σε κάθε πλατφόρμα. Μία μοναδική εμπειρία διαμονής έχει ως άμεσο αποτέλεσματην άνοδο των αξιολογήσεων.
Περισσότερα

40% εξοικονόμηση ενέργειας δωματίου σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα καρτών

Κάθε μέρα διαμονής, οι επισκέπτες περνούν 10 ώρες εντός του δωματίου και 14 ώρες εκτός. Το 70% από τους επισκέπτες ξεχνούν την κάρτα τους στο δωμάτιο καταναλώνοντας 40% περισσότερη ενέργεια.Δημιουργούμε το έξυπνο δωμάτιο ξενοδοχείου που αναγνωρίζει την παρουσία και τις ανάγκες του επισκέπτη, με μετρήσιμα οφέλη στην εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας.
Περισσότερα

Έως και 60% αύξηση της παραγωγικότητας

Το 60% του χρόνου των τηλεφωνικών κλήσεων θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί με ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης.
Περισσότερα

80% λιγότερες δομικές παρεμβάσεις

Τα έξυπνα συστήματα αυτοματισμών, ασφάλειας και μεταφορές δεδομένων βασίζονται κατά 80% περισσότερο στην ασύρματη συνδεσιμότητα σε σχέση με τα συμβατικά, ελαχιστοποιώντας της αναγκαίες παρεμβάσεις καλωδίωσης στον χώρο.
Περισσότερα

100% κάλυψη με συστήματα ασφαλείας για τις φυσικές και ψηφιακές υποδομές της τουριστικής επιχείρησης.

Ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας, από την ποιότητα φιλοξενίας και την ασφάλεια των επισκεπτών, με απομακρυσμένη διαχείριση του χώρου και ολοκληρωμένο έλεγχο, μέχρι την ασφάλεια στην πρόσβαση του δικτύου και την αποθήκευση των δεδομένων της επιχείρησης.
Περισσότερα

Περισσότερες από 150 smart τουριστικές επιχειρήσεις εμπιστεύονται την PowerTech

Ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικές επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για την εμπειρία που προσφέρουν στους επισκέπτες τους εμπιστεύονται την PowerTech.
Συχνές ερωτήσεις
Αναλαμβάνουμε την πλήρη μελέτη και υλοποίηση σύγxρονων έργων αυτοματισμού σε νεόδμητες ή ήδη υφιστάμενες ξενοδοχειακές μονάδες. Αποστολή μας είναι η πλήρης ανάλυση των αναγκών της μονάδας σας και η υλοποίηση εξειδικευμένων λύσεων που αποδίδουν μετρήσιμα αποτελέσματα και εναρμονίζονται πλήρως με την αισθητική του χώρου σας.

Όχι. Μπορούμε να δημιουργήσουμε το ολοκληρωμένο έξυπνο WiFi για τη δική σας υφιστάμενη τουριστική επιχείρηση με εξαιρετική ευκολία και ελάχιστες δομικές παρεμβάσεις.

Η μελέτη της τουριστικής σας επιχείρησης εστιάζει σε 3 παράγοντες: 1. Τον ίδιο τον χώρο, με μελέτη των κατόψεων, της δομής, της αισθητικής ταυτότητας, της χωρητικότητας και των ιδιαιτεροτήτων του. 2. Τις ανάγκες στη λειτουργία της τουριστικής σας επιχείρησης, τις δυνατότητες και τα πιθανά σενάρια επέκτασης, και 3. Το ίδιο το περιβάλλον της περιοχής για την απόλυτη αρμονία του τελικού αποτελέσματος. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να δημιουργήσουμε τις εξειδικευμένες προτάσεις μας αποκλειστικά για τη δική σας τουριστική επιχείρηση.

Στην περίπτωση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος επικοινωνείτε άμεσα με την PowerTech  Electronics. Εμείς φροντίζουμε για την άμεση διάγνωση και επίλυσή του, η οποία, τις περισσότερες φορές μπορεί να γίνει ακόμη και χωρίς τη φυσική παρουσία τεχνικού στον χώρο σας, κάτι που δεν θα διαταράξει ούτε στο ελάχιστο τη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρεστε για την αναβάθμιση της τουριστικής επιχείρησης και τη δημιουργία του smart ξενοδοχείου σας που θα σας προσφέρει μέγιστη εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας, ευκολία και ταχύτητα στη διαχείριση, αναβάθμιση υπηρεσιών και κορυφαίες αξιολογήσεις επισκεπτών; Επικοινωνήστε τώρα με την PowerTech και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπός μας θα έρθει άμεσα σε επαφή μαζί σας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες του δικού σας ξενοδοχείου.

    Επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 15 ετών.

    Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Προστασία Δεδομένων.

    Μετάβαση στο περιεχόμενο
    ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 0438283060000
    © 2023 pwrtech.gr · All rights reserved · A website by Artware