SCROLL TO TOP
24/7 τεχνική υποστήριξη
PowerTech

Η νέα εποχή στη Smart και IP TV ξενοδοχείων. Τα πάντα για τους επισκέπτες σας, σε μία οθόνη, με την Hoteza.

Η Hoteza TV δεν είναι απλώς μία ακόμη πλατφόρμα IPTV για τους πελάτες σας, αλλά μια κορυφαία εφαρμογή παροχής εξατομικευμένων υπηρεσιών για κάθε επισκέπτη και παράλληλα ένα έξυπνο εργαλείο marketing για το ξενοδοχείο σας.

Απόλυτη εξατομίκευση στον πελάτη

Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται αφορούν αποκλειστικά τον εκάστοτε πελάτη σας, σύμφωνα με τις ανάγκες του, αλλά και τη γλώσσα προτίμηση.

Συνδεσιμότητα με τις πληροφορίες

Συνδέεται με το πρόγραμμα κρατήσεων του ξενοδοχείου σας, προσφέροντας πρόσβαση σε εφαρμογές πληροφοριών check-in, χρεώσεων, μηνυμάτων και marketing.

Έλεγχος αυτοματισμών

Όλες οι εφαρμογές αυτοματισμού του έξυπνου δωματίου σας βρίσκονται στην οθόνη της εφαρμογής και στα χέρια του πελάτη σας.

Multiplatform περιβάλλον

Η Hoteza TV λειτουργεί τόσο σε έξυπνες τηλεοράσεις, όσο και σε κάθε τύπο φορητής συσκευής όπως κινητά και tablet.

Έξυπνο marketing

Προβάλλετε εξατομικευμένες πληροφορίες marketing, προωθήστε υπηρεσίες και επικοινωνήστε έξυπνα μηνύματα καθοδήγησης για τους πελάτες σας.

Απόλυτη παραμετροποίηση

Ο τρόπος προβολής, τα γραφικά και οι οθόνες παραμετροποιούνται πλήρως σύμφωνα με την αισθητική ταυτότητα του ξενοδοχείου.

Ζητήστε δωρεάν μελέτη του χώρου σας

Η PowerTech αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη μελέτη των αναγκών της τουριστικής σας επιχείρησης και την εκπόνηση του σχεδίου υλοποίησης για την εγκατάσταση και παραμετροποίηση του entertainment system της Hoteza και όλων των συνδεόμενων εφαρμογών, καθώς και την εκπαίδευση για τη σωστή και εύκολη διαχείρισή τους.
Επικοινωνία
Hotel TV (hoteza)

Η Hoteza υποδέχεται τους επισκέπτες σας

Το πλήρες εξατομικευμένο περιεχόμενο οθόνης απευθύνεται αποκλειστικά στον εκάστοτε πελάτη σας.
Προσωποποιημένα μηνύματα στη γλώσσα του
Ζωντανές ενημερώσεις
Περιεχόμενο σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά του
Παρουσίαση προσωποποιημένων υπηρεσιών
Μιλήστε με έναν τεχνικό σύμβουλο
Rectangle-1140.png

Room-based IPTV για μία αξέχαστη εμπειρία χρήσης

Τηλεόραση, ραδιόφωνο, πρόσβαση στο Internet, έλεγχος αυτοματισμών, υπηρεσίες ξενοδοχείου, δυναμικά μηνύματα ενημέρωσης και προσωποποιημένες πληροφορίες σε μία οθόνη.
Ζητήστε δωρεάν εξατομικευμένη πρόταση

Τί προσφέρει η Hoteza στο ξενοδοχείο σας;

Η Hoteza γίνεται η καρδιά του έξυπνου δωματίου, μέσα από τις έξυπνες συσκευές, την πρόσβαση που παρέχει στον πελάτη και τον έλεγχο που δίνει σε εσάς για την επικοινωνία των μηνυμάτων και την προώθηση των υπηρεσιών σας.

Hoteza TV & HotSign

IPTV και μετάδοση εξατομικευμένων πληροφοριών και προσωποποιημένων μηνυμάτων για κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Hoteza HotPad, Mobile & HSIA

Μοναδική εμπειρία χρήσης μέσω των φορητών συσκευών και επιλογές διαδικτυακής πρόσβασης στα χέρια του πελάτη.

Hoteza CMS

CMS πλατφόρμα για την διαχείριση των αιτημάτων των πελατών μέσα από την εφαρμογή, αποσυμφορώντας το τηλεφωνικό σας κέντρο.

Το 98% των τουριστικών επιχειρήσεων σημείωσε αύξηση της ποιότητας των αξιολογήσεων.

Η εμπειρία του επισκέπτη αποτυπώνεται άμεσα στις αξιολογήσεις που λαμβάνει η τουριστική επιχείρηση σε κάθε πλατφόρμα. Μία μοναδική εμπειρία διαμονής έχει ως άμεσο αποτέλεσματην άνοδο των αξιολογήσεων.
Περισσότερα

40% εξοικονόμηση ενέργειας δωματίου σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα καρτών

Κάθε μέρα διαμονής, οι επισκέπτες περνούν 10 ώρες εντός του δωματίου και 14 ώρες εκτός. Το 70% από τους επισκέπτες ξεχνούν την κάρτα τους στο δωμάτιο καταναλώνοντας 40% περισσότερη ενέργεια.Δημιουργούμε το έξυπνο δωμάτιο ξενοδοχείου που αναγνωρίζει την παρουσία και τις ανάγκες του επισκέπτη, με μετρήσιμα οφέλη στην εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας.
Περισσότερα

100% εξάλειψη «νεκρών» σημείων κάλυψης δικτύου

Με τη δημιουργία ενός έξυπνου πλέγματος σημείων πρόσβασης και τη δυνατότητα σύνδεσης κάθε συσκευής στο κοντινότερο σημείο εκπομπής, εξαλείφουμε πλήρως την ύπαρξη σημείων χωρίς κάλυψη στον χώρο της τουριστικής σας επιχείρησης, διασφαλίζουμε τη σωστή κατανομή του εύρους και βελτιστοποιούμε την εμπειρία πρόσβασης και χρήσης.
Περισσότερα

Έως και 60% αύξηση της παραγωγικότητας

Το 60% του χρόνου των τηλεφωνικών κλήσεων θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί με ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης.
Περισσότερα

80% λιγότερες δομικές παρεμβάσεις

Τα έξυπνα συστήματα αυτοματισμών, ασφάλειας και μεταφορές δεδομένων βασίζονται κατά 80% περισσότερο στην ασύρματη συνδεσιμότητα σε σχέση με τα συμβατικά, ελαχιστοποιώντας της αναγκαίες παρεμβάσεις καλωδίωσης στον χώρο.
Περισσότερα

100% κάλυψη με συστήματα ασφαλείας για τις φυσικές και ψηφιακές υποδομές της τουριστικής επιχείρησης.

Ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας, από την ποιότητα φιλοξενίας και την ασφάλεια των επισκεπτών, με απομακρυσμένη διαχείριση του χώρου και ολοκληρωμένο έλεγχο, μέχρι την ασφάλεια στην πρόσβαση του δικτύου και την αποθήκευση των δεδομένων της επιχείρησης.
Περισσότερα

Περισσότερες από 150 smart τουριστικές επιχειρήσεις εμπιστεύονται την PowerTech

Ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικές επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για την εμπειρία που προσφέρουν στους επισκέπτες τους εμπιστεύονται την PowerTech.
Συχνές ερωτήσεις
Αναλαμβάνουμε την πλήρη μελέτη και υλοποίηση σύγxρονων έργων αυτοματισμού σε νεόδμητες ή ήδη υφιστάμενες ξενοδοχειακές μονάδες. Αποστολή μας είναι η πλήρης ανάλυση των αναγκών της μονάδας σας και η υλοποίηση εξειδικευμένων λύσεων που αποδίδουν μετρήσιμα αποτελέσματα και εναρμονίζονται πλήρως με την αισθητική του χώρου σας.

Δεν χρειάζεται να κάνετε μόνος σας αυτή τη διαδικασία. Η PowerTech φροντίζει για την ολοκληρωμένη μελέτη των αναγκών σας και τη δημιουργία μίας εξατομικευμένης και ολοκληρωμένης πρότασης, η οποία θα περιλαμβάνει τις πιο αποδοτικές λύσεις για τη δική σας τουριστική επιχείρηση. Είναι κάτι στο οποίο εξειδικευόμαστε απόλυτα από το 2003.

Προσωποποιημένη ή εξατομικευμένη εμπειρία σημαίνει πως τα έξυπνα συστήματα κάθε δωματίου προσαρμόζονται στα χαρακτηριστικά του πελάτη σας που θα διαμείνει σε αυτό. Από την αυτόματη καταχώρηση των στοιχείων και τη χρήση της γλώσσας επικοινωνία που επιθυμεί, μέχρι τις προσωπικές προτιμήσεις και την προώθηση υπηρεσιών που θα ταίριαζαν καλύτερα σε εκείνων. Τα πάντα τρέχουν μέσα από τον ολοκληρωμένο έλεγχο που έχει στα χέρια του, αλλά και από τα έξυπνα σενάρια που «προβλέπουν» τις ανάγκες και τις επιθυμίες του.

Εξαρτάται πώς το εννοείτε! Τα συστήματα αυτοματισμών διαθέτουν ασφάλεια, ώστε να σας παρέχουν τον έλεγχο που αποτρέπει ασυνήθιστες λειτουργίες. Έχουν τη δυνατότητα να θέτουν όρια στην κατανάλωση ενέργειας, αναγνωρίζουν την παρουσία του επισκέπτη και λαμβάνουν υπ’ όψη τις εξωτερικές συνθήκες φωτεινότητας και θερμοκρασίας. Στόχος είναι να δώσουμε στον επισκέπτη την ελευθερία της απόλαυσης των έξυπνων επιλογών.

Η PowerTech φροντίζει να διαμορφώσει μαζί σας το ιδανικό πακέτο υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, ακριβώς όπως το χρειάζεται η δική σας επιχείρηση. Τίποτα περιττό και τίποτα που να απουσιάζει, με στόχο την άψογη λειτουργία του ξενοδοχείου σας και την κάλυψη όλων των αναγκών του.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρεστε για την αναβάθμιση της τουριστικής επιχείρησης και τη δημιουργία του smart ξενοδοχείου σας που θα σας προσφέρει μέγιστη εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας, ευκολία και ταχύτητα στη διαχείριση, αναβάθμιση υπηρεσιών και κορυφαίες αξιολογήσεις επισκεπτών; Επικοινωνήστε τώρα με την PowerTech και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπός μας θα έρθει άμεσα σε επαφή μαζί σας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες του δικού σας ξενοδοχείου.

    Επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 15 ετών.

    Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Προστασία Δεδομένων.

    Μετάβαση στο περιεχόμενο
    ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 0438283060000
    © 2023 pwrtech.gr · All rights reserved · A website by Artware